Hoe activeer ik de Indiestadpas 2017?

De Indiestadpas 2017 kan geactiveerd worden via www.indiestad.nl/activeren. Dit kan pas nadat je de fysieke pas hebt gekregen. Via Ticketmaster heb je een e-ticket gekregen die je bij een Indiestadpasconcert moet omruilen voor de echte pas. Daarna kun je met de barcode, op de achterzijde van de pas, de Indiestadpas 2017 activeren. Hiervoor moet je je naam, e-mail adres en barcode op de pas invoeren. Vanaf dat moment krijg je updates over nieuwe Indiestadpas via e-mail.

Hoe meld ik mij aan voor concerten van de Indiestadpas 2017

Alle concerten die gratis toegankelijk zijn met de Indiestadpas 2017 staan op deze pagina. Op iedere concertpagina vind je een formulier om jezelf aan te melden voor het concert. Dit kan op twee manieren.

  1. Je meld je aan door in te loggen via Facebook. Daarna kun je bij ieder concert op de groene aanmeldknop klikken.
  2. Je meld je per concert aan via e-mail. Hiervoor voer je iedere keer je naam en je e-mail adres in.

Beide opties staan op dezelfde pagina.

Heb ik een lidmaatschap van Paradiso nodig om naar binnen te komen bij concerten in Paradiso

Nee, als je met een Indiestadpas 2017 naar een concert gaat dat toegankelijk is met de Indiestadpas 2017, heb je geen lidmaatschap van Paradiso nodig. Voor reguliere concerten in Paradiso heb je wel een lidmaatschap nodig.

Ik heb een e-ticket of omruilticket van Ticketmaster gekregen, hoe krijg ik nu mijn pas?

Het e-ticket of omruilticket van Ticketmaster kun je inruilen voor de fysieke pas bij de ingang bij alle Indiestadpasconcerten van 2017. Het e-ticket of omruilticket van Ticketmaster is niet in te ruilen voor de fysieke pas bij de receptie van Paradiso of bij andere concerten die niet toegankelijk zijn met de Indiestadpas 2017.

Ik heb me aangemeld voor een concert, kom ik nu gegarandeerd binnen?

Het is in 2016 niet voorgekomen dat mensen die zich aangemeld hadden voor een concert, niet naar binnen konden bij een Indiestadpasconcert. Als er een limiet van aanmeldingen is, wordt dit altijd van te voren gemeld. Zo konden er in 2016 twee keer 100 mensen naar King Gizzard & The Lizard Wizard. Daarnaast is de Kelder van Paradiso dermate klein, dat er altijd een melding bij staat dat we geen toegang kunnen garanderen in de kelder. Echter was er bij het ene concert in de kelder in 2016 genoeg ruimte voor mensen met een Indiestadpas.