Op zaterdag 11 maart presenteert Indiestad een avondvullend programma in Paradiso Amsterdam. Bovenaan de poster prijkte al een tijdje de naam Cloud Nothings. Nu zijn daar Surfer Blood en VENN aan toegevoegd. 

Surfer Blood

Het uit West Palm Beach, Florida afkomstige Surfer Blood combineert de prettige melodieën van surfpop met fuzzy gitaren en zware drums. Op 3 februari komt het vijfde album ‘Snowdonia’ uit. Het is de opvolger van ‘1000 Palms’ uit 2015.

VENN

Het Britse trio VENN brengt in maart het debuutalbum ‘Runes’ uit. Lome baspartijen en drums worden afgewisseld met afgewisseld met zinderende gitaarpartijen en synthesizers. De muziek doet denken aan het vroege werk van Editors en Interpol, maar heeft een rauwer randje dat in het straatje van bijvoorbeeld FEWS past.

Gratis met de Indiestadpas 2017

Het wordt nog mooier. De avond is namelijk gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2017. Heb je deze al in je bezit? Meld je dan via deze pagina aan voor het concert. Heb je nog geen Indiestadpas 2017? Geen nood! De pas is nog steeds te koop via deze pagina. Wil je helemaal geen Indiestadpas? Dan kun je hier een regulier kaartje kopen.