Terwijl de Indiestadpas 2016 aan de laatste concerten toegekomen is, denderen de evenementen voor 2017 alweer door je beeldscherm. Zo waren daar vandaag ineens The Orwells die een toffe show gaan doen in Paradiso Noord. Of wat dacht je van Austra die jaren tachtig new wave in een heel nieuw jasje stopt. Zij voegen zich bij eerder aangekondigde concerten van The Notwist, Cloud Nothings, Tim Darcy (zanger Ought) en Cosmonauts. Bekijk het hele programma op deze pagina.

Indiestad: Austra en Indiestad: Cloud Nothings

Nieuw voor de Indiestadpas 2017 zijn de avondvullende programma’s op zaterdagavond. Op zaterdag 4 maart vindt de eerste editie plaats. Austra is dan de hoofdact en wordt aangevuld met meerdere artiesten. Een week later staat Cloud Nothings bovenaan het programma. De intentie is om deze avonden vaker te organiseren en altijd gratis toegankelijk te laten zijn voor Indiestadpashouders.

De Indiestadpas 2017 is nú te koop!

In totaal geeft de Indiestadpas toegang tot minstens 52 evenementen in 2017. De Indiestadpas 2017 is nu te koop via Ticketmaster en kost 25 euro (exclusief servicekosten). Via de webwinkel van Paradiso is de pas te krijgen met een optionele cadeauverpakking voor de feestdagen. Ook worden de passen op zaterdag 17 december bij de speciale kerstwinkel in Concerto Recordstore Amsterdam in cadeauverpakking en zonder servicekosten verkocht.