Het programma voor ‘Indiestad presenteert’ op zaterdag 11 maart in Paradiso is met de toevoeging van MICH en Pip Blom bijna compleet. Deze twee Nederlandse nieuwkomers krijgen momenteel veel (internationale) aandacht en passen perfect bij het reeds bevestigde rijtje Cloud Nothings, Surfer Blood en VENN. Kaarten zijn al verkrijgbaar en de avond is gratis toegankelijk voor mensen met een Indiestadpas 2017. 

MICH

MICH is een muzikaal studioproject uit Amsterdam. Ondanks de misantropische aard van haar muziek prefereert de band zowel onderling als naar de buitenwereld te communiceren via de ‘laughing bursting with tears’-smiley. Een goed antwoord op vrijwel iedere vraag. Muzikaal refereert MICH aan diverse bekende en onbekende shoegaze, wave en krautrock acts die hun voor gingen. Sofie Winterson speelt tijdens de liveshows basgitaar. Piet Parra speelt live niet mee, maar blijft wel betrokken als liedschrijver. Verder in de band: Baby Bosma (Aux Raus, Firestone), Mick Johan (Firestone) en Rimer London (LeLe).

Pip Blom

De jonge Pip Blom is een echte doe-het-zelver, of, zoals dat in het Engels zoveel mooier klinkt: ‘a DIY artist’. Ze schrijft, speelt en produceert haar muziek en slingert deze vervolgens de wereld in. Dat harde werken blijft zeker niet onopgemerkt. Haar lo-fi indiepop met een venijnig rauw randje wordt wereldwijd opgepikt. Het Engelse muziekblog DIY (wie anders) noemt haar “A Gem!” en ze is al meer dan honderd keer op de populaire Amerikaanse radiozender KCRW gedraaid. En zo gaat het Pip voor de wind. Samen met de Paradiso Vinyl Club bracht ze de 7″ single ‘Working On It’ uit.

Kaartverkoop

Kaarten voor deze avond kosten 15 euro en zijn al te koop via Ticketmaster. Ook is de avond gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2017. Deze is nog steeds te koop via deze website. Heb je al een Indiestadpas? Meld je dan aan via deze pagina.