London Calling kondigde eerder deze middag drie kersverse namen aan voor de najaars edite. Flyying Colours, DROWNERS en Gold Class zijn de toevoegingen aan de line-up voor het festival op 28 en 29 oktober. Ze voegen zich bij o.a. Explosions in the Sky, Allah-Las, Wild Beasts, WALL, Twin Peaks en Silversun Pickups.

We herinneren ons de vorige London Calling editie nog, waar het gros van de bands afkomstig uit ‘Down Under’ voor een Australisch tintje zorgen. Daarmee lijkt de tendens van goede Australische bands nog niet voorbij. Dit keer zullen shoegaze band Flyying Colours en de indie/ garagerockers van Gold Class, samen met het eerder aangekondigde Explosions in the Sky het land komen vertegenwoordigen.

Drowners, afkomstig uit New York, maakt catchy indierock en toerden met o.a. Foals en Arctic Monkeys. Dit jaar komt hun tweede album ‘On Desire’ uit.

De passepartouts voor het London Calling Festival zijn uitverkocht, maar dagkaarten voor vrijdag of zaterdag zijn nog te koop via Ticketmaster. Bekijk voor meer informatie en de volledige line-up op www.londoncalling.nl