Met nog maar een paar concerten op de teller voor de Indiestadpas 2016 wordt het de hoogste tijd om de Indiestadpas 2017 aan te schaffen. Dat kan al enige tijd online, maar we hebben nu ook een aantal fysieke verkooppunten, waardoor je van veel extra voordeel kunt profiteren. Komende dinsdag, 29 november, wordt het helemaal dol. Dan koop je een Indiestadpas 2017 bij Paradiso Noord en profiteer je van het volgende:

  • Je betaalt echt 25 euro, dus zonder servicekosten
  • Je krijgt de gouden Indiestadpas 2017 direct in handen
  • Je kunt meerdere passen kopen, perfect als cadeau voor bijvoorbeeld Sinterklaas of kerst
  • Je mag direct en gratis naar binnen voor het concert van Preoccupations, waarvan het laatste albums in veel jaarlijstjes gaat belanden
  • Je krijgt een toffe concertposter van Preoccupations, gemaakt door Topsy Turvy Magic

Daar wil je toch bij zijn? Laat het even weten via het Facebook event en nodig je vrienden uit om ook ‘gratis’ naar Preoccupations te gaan.

Kun je niet? Er zijn meer fysieke verkooppunten

Dan zijn er nog een paar andere concerten waarbij dezelfde deal geldt, alleen dan zonder toffe concertposter. Je kunt ook een Indiestadpas 2017 kopen bij de entree van de volgende concerten:

  • Zaterdag 26 november – Basecamp + OIJ in de Oedipus Brouwerij in Amsterdam Noord
  • Zaterdag 26 november – Margaret Glaspy in de kleine zaal van Paradiso
  • Zondag 27 november – The Pop Group in de kleine zaal van Paradiso
  • Zaterdag 2 december – Steve Smyth in het Zonnehuis in Amsterdam Noord
  • Vrijdag 30 december – Show Your Teeth – Curated by Bombay in Paradiso

Wil je de deur niet meer uit dit jaar?

Dan kun je natuurlijk binnen blijven en vanuit je warme huisje een Indiestadpas bestellen via Ticketmaster. Je betaalt dan wel wat servicekosten en je krijgt een e-ticket die je bij de eerste Indiestadpasconcerten van 2017 nog moet omruilen voor de echte Indiestadpas.

Koop de Indiestadpas 2017 via Ticketmaster (e-ticket)

De Indiestadpas in mooie cadeauverpakking voor iemand anders bestellen

Via de officiële webwinkel van Paradiso kun je nu de Indiestadpas in mooie cadeauverpakking bestellen, zodat je een kant en klaar cadeau thuis kunt laten bezorgen. Makkelijker kunnen we het echt niet maken voor de feestdagen. Ook kun je zonder cadeauverpakking bestellen en mag je in tegestelling tot Ticketmaster meerdere passen bestellen.

Koop de Indiestadpas 2017 via Paradisowinkel (fysieke pas + optionele cadeauverpakking)

poster_berter
Poster Preoccupations door Topsy Turvy Magic

Hoe werkt die pas ook alweer?

We hebben de pas nog toegankelijker gemaakt. Je hoeft niet meer per se een Facebook account te hebben om je aan te melden voor de concerten. Dit gebeurt in 2017 allemaal via de website van Indiestad. Je leest er meer over op de informatiepagina over de Indiestadpas 2017.