Kevin Morby komt op 4 juni naar Amsterdam voor een optreden in de grote zaal van Paradiso. Paradiso zag de man uit Texas het afgelopen jaar ontzettend groeien en biedt hem nu hun grootste podium. Het is zijn enige optreden in Nederland volgend jaar.

Kevin Morby debuteerde op het London Calling Festival en groeide al snel uit tot een favoriet van zowel het publiek als Paradiso zelf. Niet veel later stond hij als onderdeel van de Indiestadpas in een vol Paradiso Noord en gaf hij daarna een eigen concert in Bitterzoet. Zijn derde album ‘Singing Saw’ kwam afgelopen juli uit en belandde in vele eindlijstjes van 2016. Hij is klaar om de grote zaal te betoveren met zijn mooie liedjes.

Morby is niet de enige artiest die dit jaar op steeds grotere podia van Paradiso stond. King Gizzard & The Lizard Wizard stonden in maart in de Oedipus Brouwerij voor 300 personen en in oktober in een uitverkochte grote zaal. Courtney Barnett verkocht direct de grote zaal uit en The Growlers deden dat ruimschoots op tijd in Paradiso Noord. Het nieuwste talent is Will Toledo met zijn project Car Seat Headrest. Hij gaf een concert in de kleine zaal, stond bovenaan het programma tijdens de mei-editie van London Calling en zijn komende concert in maart is verplaatst van Paradiso Noord naar de grote zaal van Paradiso. Zijn album ‘Teens Of Denial’ is, net als die van Kevin Morby, ook in vrijwel alle jaarlijsten van 2016.

De kaartverkoop voor het concert van Kevin Morby is direct gestart via Ticketmaster.