Muzikanten, muziekprofessionals en muziekfanaten geven muziektips via de website van Indiestad.

Wat in 2011 begon als een festival is uitgegroeid tot een groot platform voor het organiseren van concerten in Paradiso en steeds meer bijzondere locaties in Amsterdam. Daarnaast bevordert Indiestad het concertbezoek met de introductie van de Indiestadpas. De groeiende groep mensen met een Indiestadpas bestaat uit muziekliefhebbers die op de hoogte zijn van muzikale ontwikkeling en vaak concerten bezoeken.

Indiestad heeft de meest fanatieke pashouders bekroond tot ambassadeurs van het platform. De samenstelling staat niet vast en zal regelmatig met vers bloed aangevuld worden. De ambassadeurs zijn ofwel muzikanten, muziekprofessionals of muziekfanaten. Dat gaat van relatief jonge talenten als de Amsterdamse muzikante Pip Blom en DWDD’s muziekprogrammeur Jessica van Amerongen, tot ervaren krachten als gitarist/producer JB Meijers en Concerto’s Dirk Derks.

Bekijk de complete lijst met ambassadeurs op deze pagina.

Indiestad organiseert op dit moment concerten in Paradiso, Bitterzoet, de Amstelkerk, de Duif en is in Amsterdam Noord ook goed vertegenwoordigd met Paradiso Noord, de Oedipus brouwerij en Het Zonnehuis.