Indiestad heeft het jaar ongelofelijk goed ingeluid met het 24 uur durende festival Van Onderen. Een heel etmaal kon je met de Indiestadpas 2017 gratis genieten van meer dan honderd optredens. En dan is het jaar nog maar een week jong. Naast veel toffe concerten van onder andere The Proper Ornaments, Tim Darcy en The Orwells staan er in maart alweer twee bijzondere evenementen op de Indiestadpas-kalender. 

Zaterdag 4 maart: Austra, Majeure, Grails en meer

Twee zaterdagen achter elkaar presenteert Indiestad in Paradiso een avondvullend programma met volwaardige optredens van een aantal bands. Op de eerste zaterdag, 4 maart 2017, staat Austra bovenaan het affiche. Daarnaast zijn ook Majeure en Grails van de partij. Heb je een Indiestadpas 2017? Meld je dan via deze pagina aan voor het evenement. Heb je geen Indiestadpas 2017? Deze is nog online te koop via Ticketmaster of de Paradiso webwinkel.

Zaterdag 11 maart: Cloud Nothings en meer

Op zaterdag 11 maart is het de beurt aan de ronkende rockmachine Cloud Nothings. Afgelopen december kwam het nieuwe album ‘Life Without Sound’ uit, dat wereldwijd met lovende recensies werd ontvangen. Meld je via deze pagina aan voor het evenement. Binnenkort worden aan beide avonden meer artiesten toegevoegd.