Op zaterdag 11 maart organiseert Indiestad in Paradiso een festival met Cloud Nothings als hoofdact. Meer namen worden binnenkort bekend gemaakt. Het festival is gratis toegankelijk voor mensen met de Indiestadpas 2017. Reguliere kaarten gaan vrijdag 14 oktober in de verkoop.

Cloud Nothings

Wat in 2009 als lo-fi knutselproject van Dylan Baldi begon, groeide in een paar jaar tijd uit tot de ronkende rockmachine die Cloud Nothings heet. Vlijmscherpe, opwindende gitaarpartijen, bij vlagen uiterst rauwe en intense vocalen. De groei is er nog lang niet uit bij deze Amerikanen, die sinds ‘Attack on Memory’ uit 2012 en geproduceerd door Steve Albini, zichzelf telkens weer weten te overtreffen. Op 10 december komt het nieuwe album ‘Life Without Sound’ uit.

Gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2017

De hele avond zal gratis toegankelijk zijn voor mensen met een Indiestadpas 2017. Deze pas is al te koop en kost 25 euro. Met de pas kun je naar minstens 52 concerten in 2017. Het afgelopen jaar mochten pashouders bijvoorbeeld al naar Parquet Courts, Kevin Morby, Wild Nothing, King Gizzard & the Lizard Wizard. Voor 2017 staan in ieder geval al The Notwist en Van Onderen (24 uur underground in Paradiso) op het programma.