San Fermin + Gordi

Datum: za 20 mei
Aanvang: 21:00
Zaal open: 20:00
Locatie: Bitterzoet
Laat vrienden weten dat je gaat
Facebook event


Omschrijving

San Fermin laat wervelende orkestrale chamberpop met allerlei stemmen en arrangementen op een natuurlijke manier samenkomen. De band werd opgericht in Brooklyn, door Ellis Ludwig-Leone. Na zijn studie aan Yale University raakte ze bevriend met Nico Muhly (Sufjan Stevens, Grizzly Bear) met wie hij zijn eerste composities schreef. Pas in 2013 werd het eerste werk onder de naam San Fermin uitgebracht: het debuutalbum ‘San Fermin’ werd met maar liefst 22 muzikanten opgenomen en is een sterke kennismaking met de band. Inmiddels is de band teruggebracht naar acht leden en zijn ze toe aan hun derde album ‘Belong’.

Sophie Payten noemde haar broertje altijd liefkozend Gordi en besloot onder deze naam op te gaan treden. De uit Australië afkomstige singer-songwriter maakt melancholische folkpop en schuwt het gebruik van vele synths niet. Haar single ‘Can We Work It Out’ heeft al mogen rekenen op miljoenen speelbeurten op Spotify.

Aanmelden voor dit concert

Je kunt je aanmelden via Facebook of via e-mail. Kies je voor Facebook, dan hoef je maar één keer in te loggen. Daarna kun je je aanmelden via de groene knop. Kies je voor e-mail, dan voer je die per concert opnieuw in.

Inloggen via Facebook

Er kunnen geen aanmeldingen meer worden geplaatst voor dit concert.