Indiestad: Austra e.a.

Datum: za 04 mrt
Aanvang: 18:30
Zaal open: 18:00
Locatie: Paradiso grote zaal
Laat vrienden weten dat je gaat
Facebook event


Omschrijving

Op zaterdag 4 maart organiseert Indiestad in Paradiso een festival met Austra als hoofdact. Meer namen worden binnenkort bekend gemaakt. Het festival is gratis toegankelijk voor mensen met de Indiestadpas 2017. Reguliere kaarten zijn nu in de verkoop.

Austra

Austra is in 2017 terug met het nieuwe album ‘Future Politics’. De Canadese band maakt jaren tachtig wave in een nieuwe jasje en leunt daarbij op minimale synthpartijen en overtuigende dramatiek. Frontvrouw Katie Stelman is verantwoordelijk voor het opvallende geluid van Austra. Haar ervaring als professioneel operazangeres is te horen in de muziek, net als het feit dat haar platenkast vol staat met industrial, punk en electro. Austra doet denken aan Florence + The Machine en The Knife, met een dansbaar en donker randje. De band schaarde zich met debuut ‘Feel It Break’ in 2011 direct tussen de succesvolle lichting darkwave-artiesten die begin jaren ’10 doorbraken, waartoe ook onder andere Zola Jesus behoort. Ook opvolger ‘Olympia’ kon twee jaar later op louter lovende recensies rekenen. En nog eens vier jaar later verschijnt dus het derde album, ‘Future Politics’, waarvoor single ‘Utopia’ de toon zet.

Aanmelden voor dit concert

Je kunt je aanmelden via Facebook of via e-mail. Kies je voor Facebook, dan hoef je maar één keer in te loggen. Daarna kun je je aanmelden via de groene knop. Kies je voor e-mail, dan voer je die per concert opnieuw in.

Inloggen via Facebook

Aanmelden via e-mail