Cale Tyson + Baptiste W. Hamon

Datum: za 13 mei
Aanvang: 20:00
Zaal open: 19:30
Locatie: Paradiso Noord
Laat vrienden weten dat je gaat
Facebook event


Omschrijving

De jonge Texaan Cale Tyson maakt nog echte traditionele country muziek met een subtiele 21e-eeuwse twist. Zijn zoete doch melancholische teksten voelen aan alsof ze geschreven zijn op een bar napkin met whiskey vlekken, eigenlijk precies zoals een country song moet klinken. En hoewel de vijfentwintigjarige niet de eerste is die een cowboy hoed opzet en country muziek maakt, behoort hij wel tot één van de weinige artiesten die nog echte liefdes blues creëert dat klinkt alsof het recht uit zijn hart komt. Verwacht een mix liefdesverdriet a la Hank Williams en rollende keelgeluiden a la Gram Parsons.

Voorprogramma: Baptiste W. Hamon
Americana chansons, zo zou je ze kunnen noemen, de liedjes die Baptiste W. Hamon maakt, een singer-songwriter uit Parijs met liedteksten in z’n moerstaal. Hij reisde af naar Nashville om z’n debuutplaat ‘L’insouciance’ op te nemen met producer Mark Nevers, die eerder werkte met Caitlin’ Rose, Vic Chestnutt en Bonnie Prince Billy. Veelzeggende referenties, maar het meest spraakmakend zijn de Franstalige frasen van Hamon. Twee authentieke stijlen verenigd – Amerikaanse country en Franse volksmuziek – waarbij je je bij beluistering zowel in de Southern United States als in Île-de-France waant.

Aanmelden voor dit concert

Je kunt je aanmelden via Facebook of via e-mail. Kies je voor Facebook, dan hoef je maar één keer in te loggen. Daarna kun je je aanmelden via de groene knop. Kies je voor e-mail, dan voer je die per concert opnieuw in.

Inloggen via Facebook

Er kunnen geen aanmeldingen meer worden geplaatst voor dit concert.