De Indiestadpas 2017

 • De Indiestadpas heeft een unieke barcode, is persoonsgebonden, gekoppeld aan jouw e-mailadres en niet overdraagbaar.
 • De Indiestadpas is een initiatief van Paradiso. Een Indiestadpas 2016 kost éénmalig € 25 voor een jaar en is geldig van januari t/m december 2017.

Toegang

 • Je Indiestadpas is alleen geldig in combinatie met jouw aanmelding via de concertpagina op de Indiestad website. Jekunt je aanmelden met je e-mail adres of je Facebook account. Het geeft je geen voorrang in de rij en geen gegarandeerde entree wanneer een evenement is uitverkocht of vol is. Wees op tijd dus. Let wel: in 2016 is het niet voorgekomen dat mensen met een Indiestadpas niet binnen zijn gekomen bij concerten waar van te voren niet was gemeld dat er een limiet is.
 • Als er een limiet is van een aantal plaatsen voor Indiestadpashouders, dan wordt dit bij de aankondiging al bekend gemaakt. Daarvoor geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Bijvoorbeeld: Voor King Gizzard & the Lizard Wizard in de Oedipus Brouwerij zijn 100 plekken gereserveerd voor de Indiestadpas. De eerste 100 aanmeldingen van mensen met een Indiestadpas mogen naar binnen.
 • Je kunt je alleen via de website van Indiestad aanmelden voor de concerten. Niet via het Facebook event, niet via de mail en niet via de telefoon.
 • Het overzicht van de concerten is te vinden op www.indiestad.nl en je ontvangt ongeveer wekelijks updates via de e-mailnieuwsbrief.
 • Bij toegang van een evenement behoudt het Paradisopersoneel te allen tijde het recht om vertoon van je identiteitsbewijs te vragen.
 • Als je je Indiestadpas niet bij je hebt of je hebt je niet aangemeld via de website, dan heb je geen recht op gratis toegang.
 • Meld je voor 17.00 uur op de dag van het concert aan via de website van Indiestad om te voorkomen dat je niet op de gastenlijst staat. Is er een concert in het weekend? Zorg dan dat je op de vrijdag ervoor, voor 17.00 uur bent aangemeld.

Inwisselen E-ticket voor echte pas
Als je via Ticketmaster een e-ticket hebt gekocht, dan kun je deze bij ieder Indiestadpasconcert inwisselen bij de kassa of entree van het gebouw voor een echte pas.

Verlies, beschadiging of diefstal
Als je je Indiestadpas bent verloren, hebt beschadigd of als je pas is gestolen, laat dit dan zo snel mogelijk weten via indiestad@paradiso.nl. We brengen 10 euro administratiekosten in rekening. Een nieuwe pas kun je bij Paradiso, op werkdagen tussen 10.00 en 18.00 uur ophalen.

Paradiso stort geen geld terug voor de periode dat je de Indiestadpas niet gebruikt door verlies, beschadiging of diefstal.

Paradiso heeft het recht een Indiestadpas in te nemen indien de pashouder:

 • onjuiste gegevens heeft verschaft aan Paradiso;
 • fraude heeft gepleegd in het gebruik van de Indiestadpas;
 • zich niet houdt aan de bezoekersvoorwaarden van de bezochte locatie.

Wijzigen persoonsgegevens

 • Wijzigingen zoals je een ander e-mailadres dienen z.s.m. doorgegeven te worden via indiestad@paradiso.nl. dit is je eigen verantwoordelijkheid.

Contact
Als je problemen of vragen hebt, kun je mailen naar indiestad@paradiso.nl

Ons adres is:
Paradiso
t.a.v. Indiestadpas
Weteringschans 6-8
1017 SG Amsterdam
020-6264521

Privacy Beleid
Paradiso gebruikt jouw persoonlijke informatie (bij online koop verkregen via Ticketmaster)
alleen om je op de hoogte te houden over de mogelijkheden rond de Indiestadpas. We delen
je gegevens met niemand.